Teherautók minden méretben

Mindegy mekkora a költözésedhez. Nálunk biztosan találsz hozzá autót. Sőt! Mivel a költöztetéshez használat autók folyamatosan járják a kontinenst, így lehet hogy most is van egy valahol a közeledben.

3,5 t alatt a kisebb költözésekhez

A kisebb költözésekhez általában furgonjaink vagy 3,5 t össztömegű ponyvás és dobozos teherautóink tökéletesen megfelelnek.  Ezek az autók minden eszközzel fel vannak szerelve, ami a gyors és gondtalan költözéshez szükségesek.

7,5 t felett a családosoknak

Amikor több az ingóság és a nagyobb a súly, akkor 7,5 t és 12 t össztömegű teherautóink ideális megoldást biztosítanak a nemzetközi költöztetés során. 
Ilyenkor rakodóink egy külön autóval érkeznek, amin a költözésedhez szükséges minden eszközt és kelléket megtalálsz majd.

Kamionnal az igazán nagy feladatokhoz.

Ha igazán nagy költözésre készülsz, akkor egy vagy több nyerges szerelvényt küldünk érted és az ingóságaidért. Természetesen a megfelelő létszámú rakodócsapatot is elindítjuk hozzá, akik magukkal visznek mindent, amire szükség lehet a költözésed során.

Büszkék vagyunk munkáinkra

Ezért igyekszünk minél többet mutatni magunkból. Ne lepődj meg, ha a Te költözésed során is videózunk vagy fotózunk néhányat. Persze csak akkor, ha ebbe Te is bele egyezel. Nyugodtan ismerkedj meg velünk mielőtt ajánlatot kérsz.